nothing without you

hej på er där hemma eller ute i världen. hur har ni det? jag har det helt okej kan jag meddela. idag har jag varit ledig och oj så skönt. det blir ju ännu skönare då jag vet att jag är ledig fram till söndag klockan 17! hur underbart är det inte? visst kommer det synas på lönen men nu känner jag att jag ska ta hand om mig själv. sista hyran ska betalas imorgon så det är skönt. allt lider mot sitt slut och det är dags för skola igen.. jag vet inte hur jag känner inför det. helt okej tror jag. ska bli kul att ha alla omkring sig igen dock kommer jag sakna ALLT från Melbourne som jag är förälskad i. Älskar allt med den här staden. Åh! 
 
 
idag har jag också (pappa, bli lite stolt nu) ansök om csn för nästa år (kommande skolår), jag sa även upp mitt träningskort, jag har också beställt ett nytt bankID för kommande år, jag har mailat skolan olika uppgifter inför kommande termin. jag har också skrivit upp saker som måste fixas, som flygbiljett tillbaka till sydney, sista hyran, skoluppgifter etc. Imorgon ska jag också gå förbi posten för att köpa frimärke och skicka iväg min skatt som min rummis hjälpt mig med, så nu har jag gjort det för första gången i Australien. 
 
I morse kände jag för att verkligen bara sova tills jag kände för att gå upp. så det slutade med frukost i magen vid 11 och vid 12.45 var det dags för spinning! go, go, go. svetten sprutade som aldrig förr, fett jobbigt men sjukt kul! en tjej som vet vad hon ska göra när hon kommer tillbaka till skolan - sätta ihop sitt eget spinning pass runt 45 minuter, bara att köra! massa backar och sprinter! efter spinningen blev det även ett triceps/biceps pass, någorlunda bra, trött i musklerna och det kändes som jag körde fort men när jag gick från gymmet var klockan redan tre. tog en varm och lång dusch efter att mat var i magen, sen csn (pappa, bli stolt) och sen sa kroppen sitt så jag har bara varit resten av dagen, lagade en variant av tacos till middag med multigrain wraps trots att det bara är torsdagskväll. imorgon tror jag att jag ska shoppa lite, unna mig saker. också träffa susn en stund, träna på morgonen, spinning 06.30 samt axlar och mage. måste också skriva på min journal för skolan. 
 
det är en stor uppdatering på vad som händer. samt att det närmar sig markant till min hemkomst, (jag har börjat räkna ner från och med den 2 varje månad, så när det når den 2 september så är det 3 månader eftersom de sista dagarna bara är exams och sen HEEEEEEM) gudars vad jag saknar er. allihopa. ni anar inte hur ont det gör ibland och hur mycket jag tvivar på allt och framförallt påmig själv. om jag klarar detta. 
 
TACK mormor för att du ringde igår. jag uppskattar det verkligen. älskar dig. 
 
Justdet, pappa, helt konstigt för jag ÄR försiktig med saker men så helt plötsligt när jag öppnade diskmaskinen igår så tappar fronten greppet på ena sidan av diskmaskinen, men den går att hänga fast igen men man kan inte riktigt öppna den, grejen är att det inte är mitt fel, så jag vet inte, jag tänker inte fixa det men har du någon aning om vad det kan va? blir lite orolig, men inte riktigt mitt fel då jag inte gjorde något än att öppna.. 
 
lite bilder kanske? 
utöver yarra river mitt i CBD en dag med växlande väder och tillpåköpte regnbåge
i vår bar på hotellet, RuCo heter baren för att hotellet ligger på gatorna Russel St och Collins St
påväg till jobbet på geogre parade, Kithen Cat är Jamie Olivers gamla restaurang, de håller på att rusta upp den nu.
wedding set-up in the residence! fina delen av events! Här använder vi linnen i färgen willow, vi har en showplate (den gröna under sideplate) en sideplate ovanpå med butterknife samt napkin och napkinring. En butterdish per guest och vatten glas, vitt vinglas and rött vinglas, samt entrée and main bestick. Litemer så ni förstår vad jag gör, detaljer! 
Shobi och jag firade hennes födelsedag lite sent så vi gick ut och åt och hon pick paket, därbland ett pandora armband med en berlock och hon blev såååååååå glad, detta är hennes reaktion! 
hennes armband, och även reese's som är hennes favoritgodis som är svårt att få tag på! 
söndagkväll precis utanför min dörr med townhall i sikte! 
 
nu har ni fått en uppdatering och jag hoppas att jag kan bli bättre på det här nu snart! 
 
PUSS
 

amen ahhhhh!

fasen då! vad irriterad jag är! hade skrivit värsta inlägget med massa olika saker och mest tankar om allt och så nu är det helt borta! orkar inte! FAN! 

RSS 2.0