mindre än 5 månader - den ni!

hej på er alla! nu var det ett tag sen men det har varit fullt upp. även om det inte har varit med jobb alla dagar. jag har umgåtts en del med vänner, jobbat och spenderat den övriga tiden i gymmet. det är så mina dagar ser ut. jag har också försökt mig på att logga in på min banksida men skit-swedbank vägrar ju att fungera och när jag skickar ett förklarande mail till dem angående min situation så får jag ett svar som jag inte ens kan förklara hur löjligt det var. måste varit ett stolpskott som svarade. kan knappt ha läst mitt mail..men men, det kan ju inte vara alldelse för svårt att få jobb på swedbank för vissa människor antar jag, iallafall inte dem som sitter med kundservice då..nu är ju verkligen inte alla människor som jobbar på swedbank såhär för jag har fått fantastisk hjälp från dem innan men just nu i denna situation så kokade jag över och det fungerar fortfarande inte så jag förstår inte vad problemet är. 
 
annars, ja, jag är stressad över många saker men idag har jag tagit tag i min e-legetimation och uppdaterat den så nu fungerar det så nu i dem kommande dagarna ska jag försöka mig på ny csn ansökan.. hejja. dock så jobbar jag extremt mycket nu denna vecka. detta är mitt schema: 
 
mon: 14.00 Event --> 17.00 RuCo (tills vi stänger, typ 01.00)
tue: 07.00 Event
wed: 11.00 Event --> 17.00 RuCo (tills vi stänger, typ senast 02.00 hoppas jag)
thurs: 07.00 Room Service --> 11.00 Event (har ingen sluttid där)
fri: 11.00 Event --> 17.00 Ruco (tills vi stänger, det är fredag så jag kommer nog gå hem runt 03.00 typ)
sat: 18.00 Event
sun: LEDIG
 
förstår ni hur utmattad jag kommer va? samtidigt som jag massor att stå i privat.. skjut mig.
 

ja, sen är det det här med skatten här borta i australien. jag har liksom inte den blekaste om hur man gör. så jag vet inte. tänkte fråga min rummis då jag får chansen. om hon kan hjälpa mig. annars får jag gå till human resources under veckan kanske och höra med dem om dem kan hjälpa mig eller fråga min manager. vi får se. i värsta fall så får jag fråga Collin som äger lägenheten. Ska även fråga Shob imorgon då vi ska ses. 
 
Men oj, nu måste jag gå hem och fixa mellis och sånt till jobbet då jag börjar jobba snart och måste äta ordenligt. 
 
Somsagt, ni har mitt schema för veckan och bli inte oroliga om ni inte hör något. för antagligen så är jag för utmattad för att prata. iallafall torsdag och fredag. men om jag överlever detta så är det ett mirakel.
 
och ja, mindre än 5 månader kvar innan jag står på svensk mark igen! 
 
PUSS ni är älskade 
 

you don’t have to go home but you can’t stay here

hej familj, vänner och okända. 
 
hur lever livet för er? jag hoppas att det är mycket bra och att sommaren har kommit på riktigt till Sverige. Det verkar ju med andra ord iallafall vara någorlunda varmt. Här i Melbourne var det 2 grader i går morse, förstår ni? det är juli och TVÅ freakin' grader! vad hände där kände jag... i mina tankar har ju Australien alltid varit landet som är soligt året och dygnet runt utan det minsta regn och stränder överallt.. man kan med andra ord säga att det är inte vad jag upplevt under mina snart 12 månader i detta land. men det jag har upplevt är otroligt och obetalbart och jag skulle inte byta det emot något. 
 
 
just nu sitter jag på biblioteket och bloggar. jag laddar också ner ett program om att få tillbaka skatt så jag kan göra det online. så då får jag tillbaka all skatt för det jag jobbat. NICE! annars händer inte så mycket. Jobbade i CK igår. helt okej. fick göra lite allt möjligt och dagen gick. kom hem vid halv sju/sju ungefär efter jobb och gym. sen käk och sömn. jag vet inte vad det är men jag sover så sjukligt dåligt och vaknar och har mig. det är väldigt irriterande, så jag somnade och sen vaknade jag igen runt halv ett och kunde verkligen inte somna om så jag började om på 90210 och runt två kunde jag somna igen när jag tvingade mig själv.. hm. 
 
annars, idag gick jag till gymmet vid 12 tiden och nu ska jag strax gå och handla, fylla upp kylen lite. vidare för att träffa susn och lea senare, lite girlsnight! låter ganska nice i mina öron. imorgon börjar jag jobba vid klockan 5 och ska vara i ru co vilket är baren så vi får se hur det går. jobbar där även tisdag. ledig osdag och jobbar igen CK torsdag och events (äntligen!!!!!) på fredag! 
 
det är så livet ser ut just nu. väldigt skönt måste jag säga faktiskt. men men. nu kanske jag borde gå och handla samt hem och laga något att äta! måste bli lite bättre med det faktiskt. det är svårt när man jobbar inom hospitality och speciellt events med mat... du äter när du får chansen men det innebär inte att jag inte kan jobba mig mot de mål som jag har med träningen. 
 
vilket blandat inlägg, men men. ta hand om er så hörs vi snart igen. förlåt att jag är sämst på skype också! 
 
puss

det handlar om mig det handlar om dig..

hallå i stugorna, jag hoppas att ni har det bra där hemma mitt i sommarvärmen. här blir det nästan bara kallare för varje dag. hm.. men sommaren kommer tillbaka så jag hoppas på värmen från och med sen september! ja, vad hände mer igår efter mitt inlägg? Rami (manager/supervisor, jag vet inte vilket) från roomservice ringde mig på eftermiddagen och undrade om jag kunde jobba på torsdag vid 18.00. Jag jobbar redan på torsdag i CK men går ett morgon pass och börjar vid 08.00 så det borde vara lugnt. så jag går dubbelt på torsdag (oj, imorgon) men det kommer gå bra. det innebär ju mer timmar för mig så jag får väll försöka se det positivt (eller försöka är ju bara att understryka för jag tycker det är kul ju). men iallafall.

sen kom Rose över och vi hade en sjukt slapp eftermiddag med film, te och vindruvor. mumsigt. sedan runt 18 snåret så ringde Shobhna till mig och då fick jag veta att Harry är i Melb. så vi möttes upp vid 21 snåret och det var ett kärt återseende kan jag gott säga. åh. vad härligt. BM reunion! och jag, även fast jag ääääääääälskar praktiken så äääälskar jag också skolan även om det är sinnessjukt intensivt och du bara vill flytta så långt bort som möjligt vissa gånger..

Sedan nu sitter jag också och försöker reda ut min ekonomiska sits och inser att det kommer lösa sig. jag måste bara tro lite på mig själv samt min fina familj. hörrni, vad skulle jag göra utan er? dessa månader hade jag verkligen inte överlevt om det inte varit för er kan jag säga. ni är så underbara och även om jag säger det allt som oftast och ni är vana vid det nu så är ni dem viktigaste jag har och jag önskar alla hade en sån familj som jag har för om jag inte hade det skulle jag vara avundsjuk, iallafall en gnutta. så det så. så än en gång, TACK för att ni är världens bästa familj och alltid stöttar mig hur illa det än är i min tanke. TACK

så vad mer? ja, den ekonomiska situationen är ju mest bara nu under detta år. jag har försökt sluta tänka på sista året då det kommer lösa sig iallafall. på ett eller annat sätt som pappa säger. eller hur.

puss


winter, cold, no snow but rain..

hej på er allihopa, nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev och allt är verkligen blogg.se fel. deras app i iPhonen funkar ju verkligen inte. det står bara fel hela tiden så jag kan inte ens logga in. vilket är extreeeeeeeeemt irriterande och jag blir bara arg varenda gång jag försöker logga in på telefonen och det slutar med att jag nästan slänger iväg telefonen, fast det är ju inte riktigt dens fel.. men ja. så det är därför som jag är så extremt dålig på att uppdatera. här rinner tiden iväg snabbt kan jag säga. det säger bara svish! nu är det snart dags att söka nytt csn och förnya försäkran samt att boka flygbiljetter hem. det ni! inte helt fel va?

jaa, csn och allt sånt med alla dokument stressar mig till tusen men jag har mailat både kilroy och csn nu idag - äntligen (jag vet, egentligen så är jag bara sjukligt lat och inte orkar pallra mig iväg till biblioteket när jag är ledig som jag tänk göra i en veckas tid nu. men äntligen så) men jag tror att det lätt blir så när allt är så fantastiskt nära.

vad har hänt sedan sist då? ja, mycket kan vi väll börja med att säga. juni jobbade jag rätt mycket (hjälp det är redan juli) nu i juli som sagt är det väääääääääääldigt lugnt och jag jobbar runt 3 dagar/vecka vilket suger men det löser sig... hoppas jag. skickar ständigt sms till mamma och pappa om hur orolig jag är. men allt kommer lösa sig är deras enda svar och jag får väll helt enkelt lita på dem. augusti ser extremt upptagen ut då vi kommer vara väldigt upptagna och ha fullt upp i events. JAAA! annars, jag fyllde 20 för en vecka sen, exakt och då bjöd min hyresvärd ut mig och min nyfunna vän Rose (från holland) samt hans flickvän på middag till en italiensk restaurang. ÅH vad gott det var och vilket perfekt dag jag hade. underbara kollegor, underbar dag, underbara människor. sedan på torsdagen vankades det kalas igen då Susn hade planerat en heldag för oss. flippad kväll med andra ord måste jag säga. jag somnade inte föräns på fredagsmorgon kan jag säga så att hela fredagen var ett stort virrvarr där jag låg ner i soffan hela dagen.

sen har det inte hänt så mycket. jag har insett hur otroligt mycket kan förändras mellan vänner och det är helt sjukt.. så ja. rör enbart vännerna här borta och inte i en positiv klang men som sagt jag inser mer och mer vilka som är mina riktigt vänner samt vad som är viktigt i livet och hur lyckligt lottad jag är med så fantastiska vänner som jag har hemma. ni är verkligen bäst.

det är mest så det ser ut för tillfället. nu jobbar jag torsdag, fredag, lördag och sen får vi se.

hoppas att allt är bra där hemma. nu är det bara 5 månader kvar tills vi ses, fatta vad lite tid egentligen. massor av kärlek och ni är verkligen underbara som alltid finns där och ställer upp för mig, hur illa jag än tror att det är.


RSS 2.0