blue mountains saturday

hej på er där hemma! här är det redan lördag, som sagt så springer dagarna nästan förbi och fortare kommer det antagligen att gå i och med att nästan alla är tillbaka imorgon och skolan börjar på måndag! när skolan väl är igång kommer allt gå jättefort tror jag, som alltid. just nu sitter jag här med lite panik för den här terminen men hoppas på att allt kommer gå bra, så fort man är inne i det så kommer det nog gå bra, jag har ju levt upp till mina förväntingar på mig själv hittills iallafall.
igår var det bbq här på skolan vilket var riktigt gott, dock kunde inte jag njuta fullt ut utav det eftersom jag, diego, oat och cole bland andra skulle hjälpa till under middagen. men det var värt det efteråt då vi hade över av desserten och alltså frossade vi lite i det!
just nu sitter jag i mitt rum och tar det lugnt, har bäddat och även tränat idag. ska nog tvätta lite senare ikväll och även försöka kolla upp det här med betalningen till skolan så att säga. nya kidsen verkar intressanta och det kommer nog bli en rolig termin det här! Detta var mest för att ge er en uppdate där hemma. nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen och njuta av att one tree hill säsong 9 är ute och uppe på webben så jag ska kika på det!
puss

Nathis har fixat ;)

Nicos syster här. Har fixat Nicos design på bloggen lite.
Hoppas hon blir nöjd, annars lär jag få höra det ;)
KRAM

you don’t have to save me, just need you to follow

hej på er där hemma! har kommit fram hel och nästan ren till australien och blue mountains! efter 2 dygn av resande så var jag äntligen på skolan! första flyget var sådär kan jag säga.. obekväma stolar, kallt och en uppriven nico går inte bra ihop. sedan var det några timmas väntan innan flyget till abu dhabi gick och det är det bästa jag varit med om! planet var verkligen inte fullt, verkligen super med service och jag kunde ha fyra säten för mig själv och alltså sträcka ut mig och verkligen sova! hur skönt som helst, älska etihad (flygbolaget). sedan var det lite mer än tre timmars väntan i abu dhabi innan flyget gick till sydney och denna gång var det packat med folk, det var verkligen inte kul men det gick. sedan äntligen ett antal timmar senare var jag på sydney flygplats!
jag kom egentligen en dag förtidigt till skolan men jag fick checka in ändå och började packa upp. efter att jag gjort mig hemmastadd så dog jag i princip. tröttheten slog till och jag sov i säkert 4/5 timmar innan jag vaknade, gick till affären och handlade lite smått och gott. sedan igår (onsdag) kom alla nya elever så vi hjälpte till, hälsade dem välkommna, tog hand om bagage, lotsade dem rätt osv. det är så konstigt att jag var i samma situation för bara 3 månader sedan, tiden går väldigt fort! så igårkväll somnade jag vid 21. sedan idag har jag hjälpt till lite överallt och nu om en timma ska jag vara med på the grooming session vilket innebär att eleverna ska få information om vad som förväntas av dem med skoluniform och så. riktigt kul! sedan blir det middag och efter det träning.
imorgon kommer mina saknade shobhna hit! rummet är sjuk tomt utan en rummis och nu när hon ska va min rummis kommer det bli helt crazy! så himla kul! dessutom tänkte jag dra mig upp lillianfels, ett hotell här i närheten och söka jobb för den här terminen! skulle vara sjukt kul med ett jobb så jag hoppas på det bästa! har varit runt lite i leura idag men det är svårt att få något för 3 månader. Men jag håller tummarna, imorgon så!
dock saknar jag er där hemma helt galet mycket. ena sekunden är allt jättebra och nästa vill jag bara gråta för att jag saknar er så mycket. förhoppningsvis går den känslan över också. men just nu är det sådär. justdet eftersom det är någrastycken som ville ha min adress till skolan så kommer den här:
Nicoline Karlsson
C/o Blue Mountains Hotel School
1 Chambers Road
LEURA NSW 2780
Australia

Så där är den rätta adressen, speciellt riktat till mamma och pappa för jag skrev lite fel på lappen jag lämnade hemma i köket!
nu ska jag fixa lite här i rummet och skriva to-do-list för imorgon. idag har jag också satt upp alla foton jag tog med mig hit på min vägg!
NI ÄR SAKNADE! PUSS

RSS 2.0