hoping for the best but expecting the worst

ja, nu tänkte jag att jag skulle blogga lite igen efter några sjuka dagar här i blue mountains. just nu känns allt väldigt tomt. riktigt tomt. folk har börjat lämna skolan och det känns sådär måste jag erkänna. trodde inte att det skulle kännas så mycket för trots allt har vi bara spenderat tre månader här, men på riktigt så känns det mer än vad jag förväntade mig. men det innebär ju mest bra saker eftersom det är människor jag verkligen bryr mig om och som har blivit viktiga för mig. dessutom får jag ju se alla dessa härliga människor efter jul också så det kommer kännas bra. idag är sista kvällen i blue mountains och vi gick ut och käkade lunch. så himla mysigt. ikväll ska vi till the alex en pub/uteställe här bara för att fira. känns riktigt bra. få en sista kväll med alla och sedan packa ihop och åka imorgon. just nu sitter jag i min säng, har målat naglarna och ska snart göra mig iordning tror jag. eller jag ska vänta på shob och sen ska vi väll alla göra oss iordning för en kväll ute. trots att vissa saknas så kommer det nog bli en sjukt rolig kväll. jag är dock trött. tror det tar på krafterna att inte ha någon att göra men ändå massor att göra. jag är ledig men måste packa osv. allt är tomt, människor och mitt rum.. det enda jag har i rummet är småsaker som ska ner i väskan, min väska packad och viktiga andra saker. sen är det inget mer.
dock känns det sjukt bra att komma hem nu, fira jul och få landa lite. det är mest betryggande faktiskt. för trots allt så har jag ju bara varit hemifrån i tre månader. fast jag saknar alla och så. men tror mest att jag behöver komma hem och få det bekräftat att allt fortfarande är som det var när jag lämnade. sen att träffa min familj kommer ju självklart vara det bästa för de får mig verkligen att må bra och tro på mig själv. <3
Shobhna var precis här och vi hade en av våra vanlig konversationer som slutar med skratt och skrik typ. an knappt vänta tills imorgon och bara åka till sydney och spendera hela dagen med henne och bara ha en awesome kväll innan vi båda åker åt skilda håll. åh, jag kommer sakna mina tjejor såååååå mycket. alla andra också såklart.
jaha, nu kanske man borde börja göra sig lite iordning iallafall! PUSSPUSSPUSS snart ses vi sverige! efter 25 timmar i lufen!

jag säger välkommen hem - bara kom som du är

jaa, snart, snart, snart. varje dag går sjukt sakta nu fast ändå fort. klockan är typ 7 pm här och jag är trött. all kraft har gått ur mig. hade mina två exams idag. underbart skönt att inte ha mer än två. jag är lycklig! får hoppas att det gick bra också. jag gjorde mitt bästa och mer kan jag inte göra. nu får vi bara vänta och se om betygen blir som jag vill.. jag har iallafall kämpat.
just nu ligger jag i min säng, utmattad, lyssnar på svensk julmusik och inser att snart sitter jag hemma och njuter, blir lite uppdaterad på allt och kanske inser att inte så mycket har ändrat sig. jaa, direkt efter mina exams gick jag till gymmet och sedan till middagen. middagen var sjukligt dålig. jag saknar familjefredagar med god mat och mys! det saknar jag kan jag säga. jaha, mina armar darrar och jag funderar på att slå på en film eller one tree hill och bara softa tills klockan åtta/nio och sen sova. det enda jag ska göra nu i några dagar är att packa, organisera saker, äta, sova och träna. så himla skönt ska jag säga er. riktigt as skönt! nu börjar mitt jullov och jag ska njuta till tusen. på tisdag åker jag här ifrån och sen är det inte långt kvar.
nahä. skulle mest uppdatera er och det som inte finns här finns väll på facebook!
pussochkram på er! <3

hey, i want you to know - i’m getting dressed now for winter and cold


(mormor: hej, jag vill att du ska veta - jag klär mig nu för vinter och kyla)
där fick du rubriken översatt om än lite tarvligt på svenska. hahaha. jag är inte världens bästa översättare och definitivt inte när min hjärna är på engelska för tillfället. måste komma in i svenskamood igen!
okej nu äre så här va mina fina vänner, familj, närstående och ja - ALLA! att IDAG kom våra kära, kära, kära hoodies! gotta love them! superoptimopsi fina! ni får bild nu!


sådär - nu har ni lite bilder på min nya fina mysiga stora tröja! ihhh! ska följa mig stadigt på flyget och under resten av min kalla,kyliga,vintriga vistelse i sverige! jaa, sådär ser det ut just nu. studymood för fullt. ska börja alldeles strax och vid 5 pm (eftermiddag) så ska jag till psykologen igen och prata, sista innan jul och hon är så gullig. åh, på riktigt så känner jag nu att jag kommer sakna det här! men också kommer det vara skönt att komma hem och nu de sista dagarna kommer jag ENBART packa, blogga, kolla oth, TRÄNA för jag har upptäck den bästa appen som jag haft i år nu, min nikeapp som är sjukt bra. har redan ont i magen efter träningen idag och det var bara 30 min!
justdet, det jag skulle skriva var också att jag fick tillbaka min reflective journal för TEM101, vår praktiskt kurs och jag fick HD på den! JAAAAAAA! Mr Frawley är precis som du pappa, han säger att jag måste börja chilla lite och INTE sätta så mycket press på mig själv!
nu vet ni det. PUSS <3

exams, lycka, HD

hej på er igen! jag vet att jag nyss skrev ett helt inlägg om uppdatering men jag måste bara uttrycka min lycka lite! jag fick HD på min rapport i introduction to event management! jag är överlycklig! tack tack tack för att jag fick det, nu känns det lite bättre men jag måste fortfarande plugga som ett as idag, innan final exams på fredag för på torsdag så jobbar vi.. kul.
jaa pappa, shob och jag SKA boka snart, kanske idag typ så vi har ett rum. det är lugnt. bara komma härifrån och vara hemma! underbart. 1 vecka bort, 1 vecka tills jag är på flygplatsen, 1 vecka tills jag sagt hejdå till shob 1 vecka fattar ni? så himla nära nu! jag är en lycklig tjej! dessutom har jag träningsvärk för första gången på typ en vecka och det är i ben och rumpa! TACK, känns super, faktiskt!
nahä, final exams plugg NU! skulle bara meddela min lycka över HD! PUSS

final exams, hemlängtan, tårar, press

jaa hej på er. jag försöker sammanfatta allt i min rubrik så att inläggen inte ska bli så långa men tyvärr så är det ju inte så lätt att inte skriva långt. åter igen är det en kväll då min rummis sitter och SKRIKER i vår fasta telefon på ryska.. det började i normal samtalston denna gång iallafall men nu har det övergått i skrik igen.. men i ren protest sitter jag i min säng, spelar musik från min dator högt eftersom jag inte har några hörlurar och berättar för mig själv om te, kaffe, öl, likörer, olika typer av sprit, barkunskaper, service och vin. det är alltså inför exam i min TEM101 kurs. fredag och sedan är det över! hela dagen innan har jag suttit och skrivit anteckningarna på datorn, det blir lite lättare då att se, det blir klart. så jag lärde mig antagligen saker då också eftersom jag redan skrivit anteckningarna på papper för hand. sedan under dagen så har jag suttit och berättat för mig själv om event också eftersom jag har det exam på fredag med så efter fredag är jag såååå himla klar, kan inte göra mer åt mina betyg och första terminen är så himla klar och över! då ska jag njuta, jag ska börja packa, fixa kartonger och kolla över vad som ska lämnas kvar, vad som ska tas med hem osv. på måndag ska jag fylla i papper om rummet osv.
det är såååååå nära nu mina kära! på tisdag under dagen tar jag och shob tåget in till sydney, letar upp hotellet vi tänker bo på en natt innan våra flyg går åt olika håll, indien och sverige! hennes flight går dock vid 10 på morgonen och mitt vid 4.25 på eftermiddagen. men jag är okej med att spendera timmar på flygplatsen, gå och kolla lite, äta osv. läsa skvallertidningar. sedan, den 14 december 4.25 på eftermiddagen lyfter jag mot kallare breddgrader och den 15 december klockan 10.45 ska jag vara nere på svensk mark igen - den ni!
det första vi ska göra, mamma, pappa och nathis är att stanna i nyköping om jag klarar mig så långt och äta på MAX! ni kommer inte undan det. sedan ska vi hem och jag ska landa i min säng, träffa mormor, nelly förhoppningsvis, springa bort till amanda och ebba - DIG VILL JAG TRÄFFA så fort som bara den! bara så du vet! helst redan torsdag kväll men om inte det går så redan fredag. sedan ska jag ta mig en tur till sturefors till mina favoritpersoner! helst redan fredag också. LISA ska jag träffa så fort hon tar steget in i norrköping! carro ska jag också hinna träffa dem första dagarna för du är på prioritet med för den delen! första helgen jobbar jag också med mina kära, kära, kära kollegor på MAX, bästa ni det kommer vara underbart att stå där igen och känna sig hemma, ha på sig kläderna även fast jag avskydde dem förr. HEJA! förstår ni att jag är pepp på att åka hem? HAR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET ATT SE FRAM EMOT!
Jul med världens bästa familj och släkt - ja jag är ledsen men ingen klår min familj och släkt ni måste bara förstå det. julafton gånger två, den 24:e och 25:e! gotta love it! (mormor, det betyder: måste älskas) såå, jag försöker för din skulle i detta inlägg att enbart använda svenska ord eftersom det blir lättare för dig att förstå då!
Igår hade jag en riktigt dålig dag, kvällen slutade i total kolapps med tårar och telefonsamtal till shob så hon kom och tröstade som alltid <3 det är hemlängtan, vilsenhet, press för exams, att jag aldrig nöjer mig med mindre än D or HD (mormor, det är de två högsta betygen) och så samt att det känns som att inget fastnar i huvudet på mig men idag har jag insett att något kanske fastnar där uppe och jag kan bara göra mitt bästa. sedan får vi se vad som händer. för efter fredag kommer jag vara dundertrött och bara pass out (mormor, det betyder: vara såå trött att jag bara dör typ) okej, det är inte lätt det här med enbart svenska ord men men.
så nu har ni en uppdatering och så ska ni få bild igen. dessutom har det inte varit soligt här på typ två veckor så jag är ASblek igen.. fan!

13 dagar, sjuk, service exam, stress

hej på er därhemma. saknar er otroligt just nu kan jag säga. jaa var ska jag börja? i onsdags så hade vi en lite cermoni med starawards och utdelning av certifikat för elever som visat på kvaliteter under vår praktiska period nu under de här första 12 veckorna och vår första termin. i min eventgrupp är vi 12 elever och vi fick reda på att det skulle delas ut ett pris för eventeleverna. de började med eventeleverna och jag fick det diplomet/certifikatet som best over all events, sjukt kul och jag blev lite stolt iallafall. men efter onsdagen så gick allt utför kan jag säga. fattar ingenting. igår låg jag helt förstörd i mitt rum, orkade inte göra något och mådde riktigt dåligt. hela kroppen värker, magen är uppochner och jag har feber. dock blev det lite bättre under kvällen så jag trodde jag skulle må lite bättre idag iochmed vårt service exam idag.. men inte då. jag pallrade mig upp till lektionen och lämnade in min journal, sedan kom Mr Frawley och sa att det är inte rättvist att hålla dig kvar här när du inte mår bra så gå till ditt rum och vila upp dig - så för hoppningsvis om jag mår bättre vilket jag hoppas, så får jag göra mitt service exam imorgon. jag hoppas verkligen för jag vill inte "ligga efter" med något och eftersom min energi varit såååå låg sedan i onsdags eftermiddag/kväll så har jag inte hunnit börja plugga till final exams.. fan! alltså jag vet inte vart detta ska sluta men förhoppningsvis kan jag göra bra ifrån mig, det hoppas jag iallafall. känns så dåligt just nu eftersom jag inte har hunnit plugga men bara den här jävla sjukdomen går över så vet jag att jag kan lägga all fri tid på att plugga nu för alla stora rapporter, journal etc är inlämnade och klara nu! thank god!
så det är vad som händer. jag är sjuk. vill inget hellre än att vara hemma nu och inte tänka på det här. fan. men som sagt. 13 dagar kvar! måste bara se till att bli frisk och fixa mina final exams. jag vet att inget blir bättre för att jag stressar men just nu är jag lite stressad. hoppas jag mår bättre imorgon.

RSS 2.0