not over you

Dreams, that's where I have to go

Ligger i sängen och lyssnar på Gavin DeGraws nya album - slående bra!
Funderar över livet för tillfället. 21, september och det innebär att jag har fem - FEM - dagar kvar! Det känns konstigt.. Vet inte hur jag ska tackla den här "flytta-hemifrån-till-andra sidan jordklotet-till människor jag inte känner-till ett land jag inte känner-känslan". Men, what doesn't kill you only makes you stronger, får bli mitt motto fram tills avresedagen! Efter det kommer jag leva min dröm, en utbildning jag drömt om sen i december 2010, ett liv med enbart nya människor, nya erfarenheter, på egna ben - där jag ska bli bäst. Ett stort mål, men då har jag lite att jobba mot iallafall.
Jag kom hem från personalmöte, liknande vilket var hur kul som helst. Kommer att sakna mina jobbarkompisar på MAX extremt mycket, så bra som ni är - kärlek till er alla! Men, livet går vidare för mig nu och det är dags att kliva på för att landa och kliva av på nästa destination. Pappa började snacka med mig nu när jag kom hem, om att jag skulle varit hemma igår. Jag var nämligen "tvungen" att hjälpa min syster och hennes restaurang med personal så jag fick jobba lite, vilket resulterade i att jag lämnade mamma och pappa ensamma. Alltså fick jag mig en känga, "Skulle inte vi umgås? Vi måste fixa skype" var på jag svarar "Joo, men det blir så ibland och jag kan inte råför att vi hade personalmöte. Klart vi ska fixa, imorgon" svaret jag får då blir mer eller mindre "Men då kanske inte jag har tid, det är hockey imorgon.. så att" Tack pappa för det dåliga samvetet du gav mig men som försvar kan jag bara säga att ni åkte till Turkiet i två veckor samma månad som jag flyttar, får stå på egna ben och klara mig själv.
Just nu flyger alla möjliga tankar omkring i huvudet men snart kommer nog allt att falla på plats. Imorgon måste jag nog börja packa - eller inte nog, jag måstemåstemåste! Dessutom ska jag träna, ut och gå kanske? umgås med familjen och skypa med EBBA min fina vän. Jag ska också ringa min bästa LISA och hinnaa skypa med min fina CARRO innan jag drar på måndag! Intensiva dagar men I like it, samtidigt som Gavin DeGraw spelas
God natt!

Ensamhemmaliv

Idag börjar det - ensamhemmalivet! I två veckor frammåt kommer jag att spendera varenda stund i huset själv. Okej, kanske inte riktigt varenda stund för då vore det tragiskt - men en stor del av tiden kommer jag vara själv. Tur att jag jobbar sex dagar nästa vecka och fyra direkt efter det! Mami och papi kommer såklart att vara saknade! Men, det kommer gå alldeles utmärkt att bo ensam, tror jag!
23 days to go! Känslan är både upp och ner.. tror alla stora grejer är klara nu - csn - banken - telefonbank - studieförsäkran - dokument om när jag anländer till flygplatsen i Sydney samt flightnummer + hundra saker till som det viktigaste av allt VISUM! CHECK, CHECK, CHECK! Just nu längtar jag som en tok, om jag bara slapp packa och panika över allt som innebär struktur i packningen!
Men det är faktiskt lördag idag, så tanken går till om jag ska åka in och träna - vilket jag självklart ska. Men frågan är om jag ska lyxa till det på pannkakor, eller om jag fixar lite kyckling senare och kanske bakar något till ikväll istället? Jaa. Det problemet kommer ju antagligen att lösas, i-landsprobelm!

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen hit!

Det är här ni kommer kunna följa mig under de dagar jag har tid att dela med mig av nya livserfarenheter. 25 dagar kvar tills planet lyfter. Om 25 dagar är jag nog på Heathrow, London och ska ladda för en 11 timmars lång flygtur till Bangkok och vidare 8 timmar till Sydney. Sedan står jag där med chansen att skapa ett nytt liv i ett nytt land med nya människor - jag kan inte mer än längta!



RSS 2.0