17 dagar kvar, plugg, final exams och inlämningar

hej på er familjen! nu har det gått cirka en vecka sedan jag skrev sist och massor händer, hela tiden. den här veckan har varit väldigt upp och ner och just nu, de senaste dagarna känner jag mig mer än redo för att åka hem, landa lite, se om saker har förändrat sig, kunna andas i mitt rum, få ligga i min säng helt ensam en hel dag utan att ha en rummis omkring mig som har oljud för sig, inte tänker innan hon gör något, luktar konstiga parfumer, ringer telefonsamtal till ryssland och skriker, gråter helt random och alltid är så förbannat konstig! pallar inte med henne mer nu!
klockan är två just nu och jag borde sååå sätta igång med min sista uppgift för att fokusera på final exams men jag kände för ett blogginlägg. måste skriva av mig lite. ni kan inte ana hur redo jag är för att åka hem. vill bara ha dessa dagar över! om 12 dagar skriver jag mina final exams och sedan efter det ska jag verkligen LANDA och njuta av livet här nere, inte göra något, packa, fixa document osv och förhoppnignsvis njuta av bra väder 5 dagar innan jag åker hem. jag kommer vara sååå redo. kan knappt berga mig att stå där på arlanda klockan 11.45 efter att mitt plan landat, hämta mitt bagage och springa mot mamma, pappa och nathis! det kommer vara en sådan härlig känsla, få krama er, få höra era röster på riktigt, vara delaktig i samtal, vara delaktig i tvtittande, en mysig fredagskväll, ha lussebak, pepparkaksbak, åka till mormor, nelly, ebba, carro, lisa till jobbet, träffa alla, jobba lite. bara för att jag tycker det är kul att jobba och att jag vill ha något att göra förståss. just nu längtar jag såååå mycket. spendera kanske en heeeeeel vecka hemma hos nathis, inte göra något och bara vara!
ja, jag vet inte men imorgon kanske vi får indikationer på hur det gick med vår rapport i tourism theory and practice, vilket jag är nyfiken på. sedan har jag min rapport i introduction to event management due on wednesday vilket antagligen kommer gå bra hoppas jag och min journal i food and beverage for mr frawley on thursday när vi har vårt service exam as well ihop med coffe and bar exam. på kvällen har vi också the alumni key ceremony vilket jag tror blir hur kul som helst.
förstår ni - 17 dagar tills jag sitter på mitt plan hem till sverige, det är helt sjukt och vad mycket jag måste hinna med på dessa 17 dagar men som alltid annars så vet jag att jag kommer klara det. har jag klarat pressen och stressen på kunskap i 3 år så klarar jag det här. jag vet vad jag är kapabel of och det kommer fixa sig. jag vet att jag VILL ha high distinction i allt men ibland kanske man måste nöja sig för i slutänden tror inte jag att min arbetsgivare kommer bry sig om ifall jag har credit, destinction eller high destinction - man måste ha den sociala biten också.
tänkte att jag kunde bjuda på en bild från veckan! känner mig sjukt blek fortfarande men men.. har väll antagligen lite färg för jag känner mig en gnutta fräshare än vad jag skulle ha gjort hemma i sverige vid det här tillfället! annars har jag nog inte sååå mycket att dela med mig utav. bara att jag räknar ner dagarna sååååå sjukt mycket faktiskt. och efter torsdag är jag LEDIG! imorgon har jag klasser, ledig tisdag, klasser onsdag, exam thursdag och ledig fredag! sedan helg vilket kommer bli focus on final exams.
förlåt för att jag är sååååå fruktansvärt dålig på skype men jag hoppas ni förstår, även om jag inte alltid kan förklara mig.. och sverige! se till att fixa fram lite snö tills jag kommer hem för annars kommer jag bli riktigt jäkla avskalad av förvåning! och mamma - lova att vi ska baka lussebullar, pepparkakor och julgodis när jag kommer hem! jag kommer antagligen ha mycket tid - hoppas jag! <3
PUSSAR från ett solig och windy Leura

23 days to go, sur mjölk och vuxenkänslor

jaha ni, jag vet att du var sjukt länge sen som jag uppdaterade. typ 11 dagar men ändå. massor har hunnits med. ett till event som var sjukt kul, två fredagar med inget inplanerat. en fredag bestod av att titta på finding nemo med per och den här fredagen bestod av träning, snabb dusch och krav från sebastian att skynda mig på för att sedan gå till Fairmont resorts här i trakten och ta ett glas vin. sagt och gjort. vi gick iväg vid halv elva, jag, sebas, cole och dany. njöt av ett glas vin och varandras sällskap. MYS! i helgen var det sjukt fint väder, iallafall i lördags. var ute heeeela långa dagen. kanske inte jättebra men men, jag njöt! badade flera gånger i poolen också. i söndags var en riktigt dålig dag, igår alltså. kände inte för något. allt kändes meningslöst och ovärt. men va fan. ibland måste man så jag vaknade upp idag och kände mig sjukt mycket bättre.
idag har jag varit superduper produktiv faktiskt. lektion på morgonen och jag skrev massa notes från ett kapitel, vidare för att skriva ut mitt resume och cover letter samt sätta ihop min rapport helt och hållet ihop med Ms Faulder i biblioteket, bästa! sedan hade jag IP mock interview (inför placement, vilket jag redan har klart) och det gick superduper bra, de hade inget att klaga på så jag blev stolt! sedan lunch och vidare för lektion om vin. efter det gick jag dirr till bibblan och fick ytterligare hjälp och så med men rapport som är due idag. skjut mig, men det blir nog bra! sedan kände jag att det var dags att ta tag i mitt taxfile number här också eftersom det gått typ 2 månader och jag fortfarande inte fått något så jag ringde till governmentet och frågade och tillslut så löstes allt så nu har jag mitt taxfile number så nu kan jag jobba också! AWESOME! känner mig sjukt vuxen. jag har ju också ansökt på Fairmont resorts Blue Mountains om jobb bara för att, vill verkligen jobba nästa termin för som det är nu har jag FÖR mycket tid över, pallar inte. måste, måste, måste jobbaaaa! är inte van att ha det såhär fritt med tid!
annars? nae inget. justdet, älskar mina k-special flingor och häromdagen köpte jag dem och mjölk, men mjölken är för stor för att stå upp så jag lade den ner i kylskåpet och sedan säger min superknäppa rummis att det har läckt massor men jag är SÄKER på att korken var på! vafan, så nu är en del av vår heltäckningsmatta dränkt i australiensisk mjölk, men wtf! det luktar lite men jag ska säga till housekeeping imorgon så de kanske kan göra något åt det. HOPPAS!
23 FUCKING DAGAR KVAR! och justdet, mina två final exams ligger på samma dag den 9 december (min namsdag, hoppas det för något gott med sig) och efter det är jag SUPERledig fram tills jag åker hem den 14 december! HOPPAS det är bra väder den sista veckan för då vet jag vad jag ska göra förutom att packa! HIHI!
PUSS från mig!

a golden star

hej på er. gud vad klockan är mycket. 23.23 och mina ögon går i kors. idag har vi haft practical hela dagen och jag har inte varit helt hundra, vet inte varför. vi började med att sätta upp chambers för lunch och använde oss av runda bord med plats för 10 pax och dukade upp i banquette style. Sjukt kul! sedan körde vi på och det går bättre och bättre med silver service nu än förut! TACK! sedan fick vi rast osv så jag gick till mitt rum och sov för att må bättre men nae.. sen tillbaka till lektionen och sätta upp för dinner och gjorde liknande. det gick bra och jag kände mig säker osv. under briefingen efter att allt var städat och klart så har vi alltid utdelning av stjärnor och pluppar som betyder olika saker och ikväll fick jag guldstjärnan, så himla stolt jag blev. min första guldstjärna!
efter passet, vi gick av vid 20.30 så ställde jag mig direkt i duschen och försökte slappna av och sedan har jag inte gjort NÅGOT! bara legat i sängen, smsat, whatsappat, varit ensam, njutit och kollat på film. men nu börjar jag bli riktigt trött och jag har redan inlett min helg eftersom jag inte har något imorgon men oj vad jag ska jobba på med skolarbete! den ni!
annars? inte mycket. vad händer hemma? vad har ni för er? alltså torsdagar, jag ser ingen av min familj här. alla jobbar och på kvällen är jag såå trött att jag inte orkar göra något. men imorgon ska jag träffa familjen igen och bli lite hel! saknar dem så otroligt mycket när jag inte är med dem.
nu, eftersom jag uppdaterar så bra tycker jag att ni kan kommentera lite.. det är bara envägskommunikation här ju!
PUSSPUSS

anything but you

hej på er där hemma! hur mår ni? jag hoppas att allt är bra. jag är medveten om att jag är sämst på att skypa men det finns flera anledningar. den ena är att jag ofta blir lite deff direkt efter för att jag inser hur mycket jag saknar er och hur långt bort ni är. den andra är att allt går så fort här. tiden passerar liksom i ljusets hastighet om inte fortare. den tredje är att jag försöker få tid, men det går liksom inte, det är så svårt att planera här, när man ska skypa och så eftersom det alltid händer något och man är alltid iväg på något och är man inte det så plugga man. det vara bara det jag ville inleda med, så bli inte ledsna eller så för att jag inte skypar. jag ska försöka bli bättre på det. jag lovar!
idag har vi varit i sydney med event klassen. och det va sjukt häftigt! fick se massa coolt för oss eventelever. åh! men det är så mycket att ta in efter en sådan dag så just nu snurrar mitt huvud otroligt! jag sitter också och försöker plugga lite. det går faktiskt ganska bra. har gjort färdigt min powerpoint typ för tourism theories and practice and so on. sitter och skriver notes till presentation så jag vet vad jag ska säga. det känns rätt så bra faktiskt. använder mina kunskaper från kunskap. - inled med retorisk fråga och jag måste få till ett bra avslut också! Sedan tänkte jag sätta igång mer med min rapport för introduction to event management. bara för att!
imorgon har jag practical hela dagen lång. ska bli riktigt roligt faktiskt. men veckorna passerar så fort här. jag förstår inte. allt går superdupermega fort. redan i slutet av vecka 7 imorgon! skjut mig! jag vill att det ska gå lite långsammare. justdet. jag pratade med mamma och pappa häromdagen. jag ringde hem för att berätta om min industry placement! det var så himla kul att prata som vanligt, helt sjukt vad jag saknat det. kändes som om dom var typ 2 minuter ifrån mig. åh!
jag bjuder på en studentbild! det känns som såååååå längesen fast att det bara är några månader sen men jag är så nöjd över mitt val att fortsätta studera direkt efter. det känns så bra och tryggt. jag vet liksom vad jag gör och har min trygghet.
justdet, jag har tagit lite bilder på skolan, ska försöka ta mer under fredag kanske så ni kan få se hur det faktiskt ser ut här. det är så himla fint. och det är så himla varmt varenda dag nu! man dör lite i skoluniformen men härligt är det.
nej nu måste jag fortsätta med mitt plugg. bara att köttaaaaaa! imorgon kör vi på morgonpromenad - backträning så det sjunger om det, ni ska bara se topparna och dalarna här! och efter det köttar vi armar i gymmet! HÄRLIGT att känna att man lever.
ni är guld värda där hemma, hoppas ni vet det för jag saknar er. puss och kram!

i’m just a dreamer

hej på er! det var ett tag sedan nu men allt händer så fort och det känns som tiden bara går. just nu kom jag tillbaka från chambers efter tre rätters middag igen. så himla gott - älskar chambers med familjen och bara njuta. det var egentligen fit for X-mas ikväll men vi satsade på middag istället och tränade innan. sjukt skönt. ÅH! kom på nu att jag har tvätt i torkaren.. då måste jag gå o hämta det också.. hm.. just nu mår jag så himla bra. allt är bra och fint på alla sätt och vis, jag är lite i ett studymood tonight! it's just 36 days left until i'm on my flight back home <3
just nu ser jag ut så. i helgen var det superfint väder och vi låg ute hela lördagen vid poolen och njöt. sjukt härligt, sedan har temperaturen hållt i sig och varit uppåt 28 grader och soligt under dagarna men på kvällarna har det dragit in regn. tydligen så ska vi räkna med en strom och så här nu, en stor storm sa mr frawley. läskigt.
jag har min IP - industry placement - klaaaaaaaaar! jag hade en intervju med Grand HYATT Melbourne och jag fick den! överlycklig tjej! career developement är stolt också! åh, åh, åh. Melbourne i APRIL!

ikväll är det src meeting as well. ska prova ut våra skolhoodies, man måste faktiskt ha en hoodie från blue mountains om man går här. så enkelt är det ju bara. jaa, jag som skulle plugga nu innan src meeting, jag får ta det efter. jag älskar livet här just nu. jag tror jag kommer fixa det här. varför skulle jag inte. bara att sätta igång med allt ordentligt nu och verkligen vara i studymood all the time. det är lite svårt när man faktiskt bor på skolan men det kommer jag fixa. har redan skrivit massor på min rapport för tourism theories and practice. den är redan för lång och jag är inte klar än, men bättre att ha för mycket än för lite. bara att börja skriva ordentligt på min rapport i introduction to event management också! öva för presentationen i tourism nästa vecka och börja öva på intervju grejor inför IP!! GO GO GO! vecka 10 (skolvecka 10) har jag examweek för front of house! hoppas allt går bra! jag gör mitt bästa.
nae, fixa lite. gå på src meeting, plugga och kanske vara med familjen eller per lite! sjukt bra kväll. justdet, imorgon åker vi till sydney med eventklassen för att checka out något event, typ. jag har inte jättestor koll men det blir bra! gotta love life!
saknar er där hemma såklart, men 36 dagar kvaaaaaaar! go go go!

RSS 2.0