sydney international airport - terminal 1, gate 10

god mitt i natten hemma i sverige, ja, även att jag har två liv på två ställen så lär ju sverige alltid, alltid, alltid vara att komma hem. jag vet att många har uttrycket "home is where your heart is" och så sant som det är sagt men den största delen av mitt hjärta kommer nog alltid vara i sverige där min familj och vänner är. 
 
så nu, när jag sagt det så kommer också nyheten att det nog aldrig har varit såhär nära att flyga hem! nu ni, sitter på flygplatsen och använder deras internet, chillar och myser omkring, i min klänning från electric monkeys, så sjukt skön och verkligen perfect för idag för det var/är jättefint väder idag, klarblå himmel, sol och 30 grader typ. gorgeous! ute är det sjukt varmt och härligt. dock nu sitter jag innan för check-in och security och har "avnjutit" (det är att ta i) en lunch bestående av en pesto, chicken pasta salad och en pepsi max + vatten. samt har jag tittat på julklalendern, uppdaterat instagram, facebook och löst internet för mig själv. lyssnar på fabolous music på spotify och njuter av att veta att jag ska hem om typ 2 timmar!!! gaaaaaaaaaah! 
 
så min historia då, hemfärds historia. jag vaknade vid typ 9 idag i beckas säng och ser solen skina klart utanför, jag är så nervös och spänd att jag inte ens kan känna hunger och inte vill ha frukost. iallafall så fixar jag till packningen som ska med! taxin kommer typ fem i tolv och där var det "hejdå bondi" så där satt jag i taxin, allt flashar förbi i huvudet, mitt liv hur lyckligt lottad jag är och hur mycket jag egentligen tar för givet. iallafall, kommer till flygplatsen och kollar runt lite, var tidig och antog att jag inte kunde checka in än men tydligen kunde jag det. så jag försöker ta reda på var jag ska eftersom mitt flight nummer inte finns på någon board. iallafall så säger en gammal farbror till mig att jag är på BA16 (british airways) men så går jag dit och då säger en annan tant att "neeeeeej men det är ju inte rätt, eftersom det är finnair så ska ju du gå till Quantas" så då går jag dit, ingen kö ingeting och det flyter smoothly. Iallafall kommer jag fram där och visar min flygbiljett och pass, han ser lite undrade ut och frågar snällt vem som ledde mig hit. då förklarade jag situationen och han kollade lite på mig och jag tror han tyckte synd om mig också. Iallafall så sa han "vänta här" så gick han iväg med min biljett och pass till british airways counters och pratade med dem, han tog tid på sig och jag kände mig som en jättejobbig kund och som om jag inte har koll på mina saker, Iallafall så kom han tillbaka med alla mina saker, pass, biljett, boarding cards, bag tags och ALLT. fattar vilken service han bjöd på, han kunde lika gärna sagt till mig att ställa mig i kön till british airways istället för att fixa allt för mig. Så underbart hjälpsam. DET är hospitality. Iallafall så låg ju min väska där på vågen också och det blinkar stort 28 kilo och att det är ÖVER limit. jag börjar tänka hur jag ska ta mig ur denna situation, FEM kilo över, det kommer bli svindyrt och massa tankar flyger genom skallen. När han väl kommer tillbaka med allt så förklarar han mina boarding cards, hur och var jag ska och att bagaget går "direkt", alltså jag behöver inte hålla på och checka ut och in hela tiden. Så där va det, han sätter fast mina bag tags och önskar trevlig resa - inget om mitt väl överfyllda bagage och jag betalade inte en dollar! det ni! ibland ska man ha tur. 
 
nu har jag handlat på duty free och pappa! förlåt men jag fråga dem här och det frågade vart jag skulle och jag sa till sverige så det blir stopp i singapore och finland innan sverige. då svarade dem att jag inte kan köpa här eftersom de kommer ta det för mig för att jag har mer än ett stop så tyvärr. om tid FINNS i singapore eller finland så ska jag verkligen köpa. det lovar jag. för jag vet ju att det är det du vill ha! 
 

så nu ni, nu är det nära! men jag ska väl chilla runt här. klockan 15 byter jag mitt simkort tror jag så då kan ni återigen nå mig på mitt svenska nummer, bara så ni vet! och imorgon SES VI!!!!!!!!!!!! det ni! och jag vet att ni går upp snart så då har ni ju något att läsa också. speciellt min fantastiska upplevelse här på flygplatsen idag. 
 
nej nu är jag så kissnödig så jag får nog kolla efter en toalett. sen kanske sätta mig i gaten och chilla. för shoppingen är avklarad och ni vill jag bara sätta mig på planet och ÅKA IVÄG!!!!!!! jag hör av mig på varje stop! klockan 21:35 är jag i Singapore, sen vid 23.50 åker jag från Singapore min tid och landar i Finland vid 06.20 och flyger till Sverige vid 08.00. Tidsskillnad orkar jag verkligen inte hålla reda på så det får ni lösa själva! haha. 
 
Jag hör av mig - vi ses imorgon! <3

I need another story - something to get off my chest - my life is kind of boring

hejhej hemskt mycket hej
 
ja, just nu är mitt liv inte så superintresant kan jag väl inte påstå för er. mitt exam är över,skolan är över och jag är sjukt över den här terminen nu. igår däckade jag direkt efter lunch och sov till klockan 15. sen vaknade jag och kommer knappt ihåg vad jag gjorde, kollade film, sa hej då till dany och sebastian som nu idag (söndag) flyger hem, dany till Mexico, Cancun och sebastian till Sverige, Stockholm/Gotland. iallafall så chillade vi lite igår då, shob åkte till sydney senare på kvällen för att varva ner och tänka typ, jag var med holly, alex, cliff och harry och vi åkte till sublime point där andra människor från skolan var och vi tog det mest lugnt. skön kväll. vi kom hem och jag kollade klart på filmen jag såg, sen somnade jag gott i vetskap om att jag skulle vakna till söndag och det är officially 3 dagar innan jag åker hem, innan jag är på flygplatsen, innan jag sätter mig på flygplanet och har en sprindande känsla av lugn, längtan och happiness som inte går att stoppa. 
 
idag ska jag ta tag i tvätten, det är inte mycket men tänkte försöka "skona" min mammi från det värsta iallafall (haha). när jag kommer hem vet jag att en överraskning väntar men jag vet inte vad och det stör mig något enormt. gud!!!! men iallafall, från och med onsdag så tar jag ur mitt australiensiska sim kort och det är då mitt svenska sim kort och nummer som gäller så ni vet, i fall ni inte vet så är numret +46 702 570 692 så från och med den 12 december kommer jag finnas kontaktbar på det nummret. 
 
idag har jag inte gjort så supermycket, vaknade och låg kvar i sängen en stund, gick ut och la mig på gräset och solen brände verkligen, sedan gick jag till poolen ett tag och sen kände jag små regndroppar och beslutade att det var dags att söka skydd så sagt och gjort. sen en minut efter det smsade alex att hon och holly hade gjort pannkakor och att det serverades i café till oss! MUMS! sen gick jag till mitt rum efter vi gjort iordning efter oss och nu är jag här, tar det lugnt, hör åskan utan för dörren och ser regnet falla! 
 
nahä ni! vad ska man ta och göra? kanse dra av ett pass i gymmet? vem vet, axlar står på schemat, också lite cario kanske skulle vara behövligt men vi får se hur det går! 
 
iallafall så önskningar för jul:
- one tree hill season 9
- almanacka? (kanske, väldigt specifikt, vad för almanacka dock) 
- kläder (som jag sett på internet)
 
sen vet jag inte mer, har inte hunnit tänka så mycket på det faktiskt...
 
kan inte vänta tills jag får åka hem hörrni!!!!!! 
 
WHERE I LIVE - SO TO SAY! 

RSS 2.0