Student 2012

Godmorgon där hemma i Sverige, eller förmiddag kanske man ska säga. Här är klockan 17.00 och jag börjar jobba om en timma. Idag har vi en middag för 360 pers i savoy (störta rummet uppe på floor 8) kommer vara ganska chill ändå tror jag. Frågan är när jag kommer hem dock.. Börjar vid 18 imorgon också. Har ingen aning om vad vi har för event imorgon..

Jaha, ett år sedan jag tog studenten med alla mina underbara vänner och fick dela dagen med dem och världens bästa familj. Känns helt sjukt att ett år gått så fort. Men jag är väldigt stolt över mina vänner som tar studenten idag! FÖR NI HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD NI ÄR BRA!! Min studentdag var världens bästa! Men nu är mitt liv helt annorlunda och jag är fortfarande väldigt glad över mina val i livet!

Annars, jag jobbar mycket. Ungefär 40h i veckan mer eller mindre! Känns skönt ändå! Är ledig på söndag och måndag. Jobbar fyra dagar nästa vecka och det känns ganska skönt måste jag säga. Jobbat rätt mycket denna vecka och det är REDAN fredag! Herregud!

Idag fick jag post från min underbara mormor! Det gjorde min dag! TACK mormor. Jag saknar er där hemma! Nu kanske jag borde byta om eller så för att gå till jobbet. Känner mig lite sliten i kroppen efter dagens träning. Blev rätt intensivt då jag vilat i två dagar så!

Ta hand om er! PUSSOCHKRAM

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2960675/images/2012/pic_206689171.jpg" class="image">


Ledig lördag

Hej - väldigt länge sedan jag uppdaterade.. Igen. Ja, nu kan man verkligen säga att jag är upptagen. Jobbar mest hela tiden kan jag säga! Idag är jag ledig dock. Sjukt skönt måste jag säga! Är het slut. Igår hade vi en middag på jobbet och den var rätt enkel. Straight forward så inget speciellt. Men kom hem runt 00 så det var skönt ändå. Dock var jag tvungen att gå upp supertidigt för att möta upp Neha och ta emot nycklar från gamla lägenheten som jag lämnade på deras kontor idag. Eftersom hon flyger helt till indien idag så var vi tvungna att mötas upp tidigt. När jag väl hade nycklarna så tog jag tåget ut till epping.. 45 minuter senare var jag framme. Lämnade nycklar och skrev på ett papper om att JAG lämnat nycklar osv. Sen var det samma resa tillbaka hem igen.. Kom hem och somnade i två timmar. Trött tjej! Nu vet jag inte. Tänkte gå till gymmet och sen ta det lugnt. Kanske träffa Susn.. Jobbet ska ut ikväll dock men jag är verkligen HELT slut och behöver sömnen.. Jobbar imorgon vid 10 också så.. Vi får se..

Ta hand om er! Älskade ni!


RSS 2.0