Loving my life!

Jaha, jag vet att det är väldigt länge sedan jag bloggade. Förlåt men allt är full on här! Jobb, sömn, mat, träning! Så ser det ut just nu och jag är väldigt nöjd med det. Väldigt nöjd! Det är då jag mår som bäst! Rutiner, bra mat, jobb, sömn!

Idag var jag ledig! Jobbar imorgon och lördag. Ledig söndag. Jag känner en slags frihet när jag är ledig men efter bara några timmar blir jag irriterad på att jag är ledig och vill jobba. Ha något att göra. Träffa människorna där. Det är DET jag vill göra. Så hur mycket jag än klagar till er där hemma att jag är trött eller så så är det ju sant att när jag inte är på jobbet så saknar jag det väldigt mycket. Och det har bara gått 3,5 veckor!

Idag när jag var ledig tog jag en ordentlig genomkörare på gymmet för biceps och triceps. Samt lite intervaller på löpbandet. Efter det var jag ganska så slut kan jag säga! Men Susn hörde av sig så vi gav oss ut på en pw runt Melbourne. Det var jättefint väder idag, klarblå himmel och sol men ganska kallt i luften (hej höst och välkommen vinter) men vi kämpade på i 2 timmar. Under de två timmarna hann vi med massa olika parker plus några trappintervaller då vi gick förbi trappor. Nu är jag rätt trött! Så när jag kom hem blev det mat i magen! Den skrek nästan tack efter måltiden!

Ikväll har Collin, min roommate sagt att han ska laga mat så det ska bli gott! Jag är faktiskt småhungrig! Ska sova tidigt idag och upp någorlunda vettigt imorgon och träna innan jobbet för jag jobbar antagligen senare än vad gymmet har öppet! Yay! Jobb imorgon!

Justdet, sen sist jag skrev har ju Sverige gått och vunnit Eurovision Song Contest! Väldigt kul måste jag säga! GRATTIS! Önskar jag kunde vara hemma nästa år men.. Nae.


Nej, nu blir det lite One Tree Hill för mig! Vila kroppen!

Puss


4 år, 48 månader, 1460 dagar..

Så lång tid har det gått sedan du for till himmelen! Usch. Den hemskaste dagen i mitt liv. Tiden har sprungit förbi men jag saknar dig fortfarande lika mycket. Den här dagen är riktigt jobbig och speciellt jobbig när jag inte är hemma och kan vara med de jag älskar och gå till minneslunden..usch. Det är tomt i hjärtat.


Jobba, jobba, joobbaaaa!

Ja, FÖRLÅT för att jag är sämst på att blogga nu! Jobbar väldigt mycket, långa skift och den övriga tiden går till sömn! Idag har jag gjort ett 10h pass och imorgon börjar jag 7.30 för breakfast i Collins Kitchen och sedan över till Event klockan 12.00. Vet inte när jag slutar på kvällen. På onsdag börjar jag vid 06.00 så förhoppningsvis slutar jag rimligt så jag kan blogga!! FÖRLÅT! Överlever jag de två kommande dagarna så överlever jag allt! Ser fram emot söndag. LEDIG DAG! Ska njuta! Sova, träna, brunch med Susn och girltalk! AWESOME!

PUSS OCH GODNATT


Visst, du kan skratta och låtsas som ingenting

Hej på er där hemma! Här är klockan 20 och jag är SVINTRÖTT! Känner hur hela jag är utmattad av jobb och allt sånt! MEN, jag klagar inte för jobbet är kul och alla är supersnälla! Imorgon kör jag igen. Vid halv fem börjar jag mitt pass. Är i Collins Kitchen imorgon, fine dining så - JA! Jag är nervös! Första passet där! Sedan jobbar jag nio dagar i rad. Börjar imorgon, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag & lördag! Söndag är jag ledig igen! Skönt! Iallafall så har jag väldigt kul! På onsdag får jag besök från skolan också. Mr Val Cook från Career Development kommer och hälsar på. Ja men visst. Jag lär nog vara trött då jag har ett skift och börjar 06.00 den dagen hahaha!


Annars? Ja, idag blev jag medlem på vårt gym på jobbet! Sjukt fräscht och det har ALLT man behöver. Dessutom får man två handdukar, nyckel till skåp och så när man kommer. SKÖNT! Väldigt fräscht och bra så nu är jag sjukt taggad Drog av ett benpass idag. Känns ju att man inte rört vikterna på ett tag och så, men det var sjukt kul och jag vet att så fort jag börjar och kan ta mer så blir jag superpeppad! Imorgon tänkte jag dra av ett magpass och kanske axlar, annars lite cardio! Jaaaaa! Äntligen!

Här får ni en bild från mitt pass!

PUSS


Tisdag - eller?

Hej på er! Ja, är det tisdag eller vilken dag är det? Haha, så känns det just nu. Då kanske ni förstår att jag är inne i jobbmood nu? Ja, för så är det. När man jobbar mycket så är det bara datum och tider i huvudet. Allt annat är bara borta. Man vet liksom inte vilken dag det är. Men när man går i skolan är allt glasklart! Man vet vilken dag det är och när man har klasser och måste göra saker medan här är det bara datum och tider!

Igår slutade jag som sagt vid 01.00 så det blev några timmar. Idag börjar jag vid 15.00 och får se när vi går hem. Förmodligen runt 00.00? Vi får se!

Vad gör jag på jobbet då? Ja, det är mycket men som jag sa tidigare så är det ett jobb på botten och slitigt men jag anser att man måste ju börja någonstans och om man börjar på botten har man större förståelse då man når de högre positionerna än om man börjar på en högre post! Iallafall så är det mycket av att sätta upp våra olika rum för olika event. Det innebär att bära stolar, bord, linnen osv. Sätta upp allt enligt floorplan och så. Sedan innebär det att sätta upp bord med bestick, sideplate, skål för smör, glas, centrepiece, servetter osv. Och här snackar vi inte en middag för 20 pax utan här är det mer runt 300 pax men oftast mer. Sedan är det ju självklar att cleara allt från borden då eventet är klart och sätta upp för morgonen. Polera bestick, glas mm. Och även om det är slitigt så är det väldigt kul och teamet jag jobbar med är helt underbara. Så det är ungefär vad jag gör på jobbet. Gör såklart mer men det är svårt att skriva allt!

PUSS


Trött tjej

Hej på er! Ligger i sängen just nu efter jobb. Slutade vid 01.00 ikväll! Sjukt kul gäng och jag trivs verkligen. Timmarna flyger iväg! Jag älskar det här även om det är slitigt och tröttar ut kroppen. Imorgon jobbar jag, onsdag, fredag, lördag och söndag! NICE!! Här är en bild på mig i min uniform på jobbet.

PUSS


Lördag och sol

Hej på er! Usch vad jag saknar er. Det går verkligen inte att förklara men just nu är saknaden jättestor och det känns som att jag aldrig kommer att komma hem. Aldrig nå mina mål. Aldrig tjäna ihop de pengar jag vill. Jag vet inte varför. Kanske är det bara en allmänt dålig dag eller så är det bara en dag då jag saknar tryggheten hemifrån otroligt mycket och jag tvivlar på mina val. Något är det och jag kan verkligen inte förklara hur mycket jag saknar er. För hur det än är så är det jag som tog steget och flyttade, ni har varandra där hemma. Men jag har ingen från familjen här. Jag vet att jag låter väldigt bitter nu och att allt kommer bli bättre men jag har inte saknat på väldigt länge. Säkert en månad, två utan extrem saknad och då är det väl dags igen. Inte vet jag men det är också okej att sakna. Men åh vad jag vill vara hemma nu. Det betyder ju något också. NI är viktiga. NI är verkligen allt för mig. Så ta åt er för det är sant. Och snart är det jul och jag är hemma. Sedan är det bara ett år och tre månader kvar innan jag är klar och kan flytta hem om jag vill! Åh! <3

Nu har jag fått ur mig lite. Dock tror jag också det beror på att jag är orolig. Men glöm som sagt inte att ni är BÄST!

Klockan 18 är det dags för jobb så nu ska jag njuta lite i soffan innan jobb! PUSS


det är sommar i en sekund

heej! hoppas att allt där hemma är bra och att sommaren är på gång. men som rubriken säger så är det väl bara sommar i en sekund i sverige. åtminstone så känns det som det ibland då allt man fokuserar på under sommaren är jobb, jobba så mycket som möjligt och när man inte jobbar så sover man, tränar eller ligger ute på altanen för att sedan åka tillbaka till jobbet. men jag hoppas att ni kan njuta fullt ut av sommaren som är på ingång! mamma och pappa vet jag kommer få sommar snart då ni åker till spanien och senare njuter av sommaren hemma och sedan också ska till cypern om jag inte misstar mig. så ni får njuta! sen är det inte långt kvar innan jag kommer hem! tänka sig! åh vad jag har längtat hem denna vecka även om jag inte uttryckt det. men vad jag längtat hem. hem till mina vänner. hem till mamma och pappa. hem till nathis. hem och bara få vara. bara få vara minstingen i familjen och människor som tar hand om en. ibland känns det för överväldigande kan jag säga er. men det är ju en del av livet och lika mycket som jag önskar att jag var hemma så njuter jag av det här livet med. men jag tror ni förstår mig. jag är rätt splittrad.
men, idag, fredag har jag inte jobbat. jobbar imorgon men jag börjar vid 18. sedan jobbar jag igen måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag! inom event service blir vi inte uppsatta på sluttider eftersom det beror på hur vi ligger till med uppsättning av de olika rummen och när gästerna lämnar eventet. så jag vet mina starttider för passen men inte när jag slutar. dock gör det mig inte speciellt mycket och det känns ändå bra att jag jobbar så pass mycket för att vara "första veckan" då det inte är orientation eller liknande. dock skrev jag ju upp mig på vissa pass men det gör mig inget. skriver upp mig på det jag kan. så det så. så nu får vi se om timmarna rullar in och därmed pengar rullar in, vilket skulle vara en lättnad då ni vet hur jag är.
annars.. idag är det fredag och jag har inte haft jättemycket för mig. jag vaknade superpigg vid klockan tio i sju. dock låg jag kvar i en timma och kollade facebook på telefonen för att se vad ni där hemma har för er. sedan käkade jag frukost och njöt av att ha en ledig dag som är helt planlös. sedan var jag så utmattad efter igår. vi hade ett event för AMP (försäkrings bolag) för 700 pax och de hade bokat hela plan 8 (vilket är event planet) så savoy, det största rummet de har som tar upp emot 1100 pax var uppsatt som en theater med stolar överallt och jag kan säga att vi (tre tjejer) fick uppgiften att stapla stolarna tio och tio - vi gjorde hela rummet. jag var genomsvettig men jag klagar inte. man måste börja någonstans och som jag sagt innan. den som förväntar sig toppjobbet bland det första gångerna man ger sig ut i arbetslivet kommer nog bli förvånad. jag börjar från noll. jag vet vad det innebär så jag klagar inte! innan staplande av stolar så satte vi även upp mayfair ett annat rum som är lite mindre för en middag för runt 200 pax. Som alla tidigare elever sagt. skolan är verkligen en extrem version av vad som händer i industrin. men alla jobbade ihop och det fick fort att sätta upp. så från 8 till 16 var jag igång igår och det var fysiskt jobb helatiden. att stapla stolarna tog verkligen all energi men jag älskart!
så därför somnade jag om igen när klockan närmade sig tio snåret. sedan vaknade jag till vid 11 och beslutade mig för att käka mellanmål och sedan gå till biblioteket. sagt och gjort. här sitter jag nu. funderar på att gå hem nu och laga lite lunch. ta det lite lugnt och sedan ge mig ut på en pw plus intervaller senare innan susn kommer förbi (jag tror hon skulle komma förbi ikväll)
men ta hand om er och glöm inte att jag tänker på er jämt och saknar er väldigt ofta. även om detta är det bästa jag någonsin gjort är det också det svåraste och värsta.

PUSS

Nytt

Åh, allt är nytt och det är massor att ta in! Jag älskar det! Verkligen så jag vill lära mig. Dessutom att det är teamkänsla över allt gör det ännu bättre!

Här är en bild från kvällens pw och nu ska jag fortsätta titta på greys anatomy innan jag slocknar. Helt slut!


Hyatt

Dags att bege sig mot jobbet! Måste
Börja få in rutiner igen! Herregud. Det är inte bra att vara ledig i 5 veckor nalle vad rutiner heter är bortblåst! Så nu måste rutinerna in igen! Det r svårare än vad man kan tro. Imorse skulle jag gått en pw innan frukost men nae. Jag kände verkligen inte för det så det får bli ikväll istället. Nu sitter jag i soffan och jag borde gå till jobbet strax.

Jag vet också att inläggen kommer bli helt fel för er där hemma med tid och när ni läser. Men ändå! Sen vill jag bara säga att min familj är världens bästa. Vad skulle jag göra utan er? Ni är bäst! Mamma, pappa och nathis!

PUSS


Jobb!!

Hej på er!

Idag började jag jobba vid 9. Vi träffade vår manager och allt sånt. Gick igenom ganska självklara saker (för mig åtminstone) sen så fick vi en rundtur på vårt plan. Herregud vad stort det är kan jag säga!! Man kan gå vilsen men det löser sig nog såsmåningom! Vi fick också reda på att scheman görs varje onsdag och att vi kommer bli tilldelade skift från och med nästa vecka! Låter bra! Jag är superglad! Även att jag kommer vara dödligt trött så kommer det vara så värt det! Jaaa!

Iallafall, vi fick också känna på vad man kan få göra vilket inte var främmande för mig då vi gjort mycket av det i skolan! Så det känns rätt skönt! Vid 12 så fick vi gå hem och det var lite tråkigt kände jag men men. Inte så mycket att göra. Sov dåligt inatt med så jag var väldigt trött när jag kom hem så när jag ätit så somnade jag i typ en timma. Sedan ringde min chef och frågade om jag kan börja imorgon vid 8 så imorgon ska jag tillbaka och jobba på riktigt. Ska bli jättekul faktiskt! Nu börjar det och jag kunde inte vara gladare!

Nu ska jag nog ut och springa då jag inte tränat något idag! Även att jag känner mig seg så känner jag att jag behöver röra på mig. Ska försöka orka upp imorgobitti och gå ett varv innan jobbet. Vakna till! Sen imorgon är det ett stort event på jobbet. 900 pers är där och dem riggar typ allt idag!

Ahhhh vad kul!

Men nu en springrunda!

PUSS


God morgon!

Dags att gå till jobbet. NERVÖS TJEJ!!

Puss


trött tjej - utmattad tjej

oj - vilken dag det var igår. om man inte har gått i skolan på 5 veckor och inte heller jobbat på 5 veckor så kan jag säga att man blir rätt utmattad efter en heldag i skolbänken igen. det började i söndagskväll då jag verkligen inte kunde somna. låg och vred mig hela natten och när klockan väl ringde så var det bara att gå upp hur trött jag än var..
väl uppe ur sängen och frukost i magen var det dags att klä på sig för att sen gå till orientation! sjukt spänd och nervös. vi var 5 stycken där för orientation och alla var nog lika nervösa. dagen började i skolbänken med massa information om hotellet och det tog nästan aldrig slut. under förmiddagen fick vi också träffa alla EXCO medlemmar vilket innebär de som har mer ansvar inom deras område typ. Efter det så var det lunch i hotellets restaurang, Collins Kitchen - väldigt härlig upplevelse då de har ett öppet kök och man ser kockarna hela tiden och det var en enorm buffé med väldigt god mat. Efter det var det mer information om hotellet som var nödvändig, också prova ut storlekar på uniformer osv för foton. Sedan fick vi en rundtur på hotellet. Vi fick se ett kingsize rum vilket var imponerande med inredning och utsikten kan jag säga. sedan upp några våningar för att få se the ambassadeur suite - väldigt imponerande. den var sjukligt stor. ett vardagsrum som satt ihop med kök och middagsplats, sedan ett rum för att hänga upp kläder, mer ett dressing room och sedan ett stort sovrum med allt som behövs. vidare till toaletten som hade bubbelbadkar, tv, två handfat, två duschar och enormt stort. samt att utsikten från detta rum var 180 grader vilket var otroligt häftigt. uppe på 33 planet av hotellet dessutom.
Sedan fick vi se lite mer av hotellet som gym, tenniscourt, köken, housekeeping osv. efter det skrev vi kontrakt och sedan var dagen slut. och klockan hade nu närmat sig 17.15.. jag kom hem några minuter efter det och var helt slut men oj vilken rolig dag! med allt vad det innebär. åh! Imorgon jobbar jag. Jag ska vara där klockan 9 och sen är det antagligen training om jag förstått rätt. Jag är jätteglad och just nu lever jag på moln - nästan. dock är jag fortfarande ganska trött.
Men - det var min dag igår. Idag är det 8 maj och det betyder att kusin Johannes och faster Anki fyller år! GRATTIS!

Men nu ska jag nog hem och laga lite mat (sitter på biblioteket). jag är sjukt trött så laga mat och se på film känns som en bra idé. dock tror jag att jag är väldigt trött för att jag inte kunde sova och sen släppte all nervositet på samma gång.
Ta hand om er så hörs vi snart igen! PUSS

grand hyatt melbourne

Jag känner att jag har kommit HEM! Mitt jobb verkar underbart och alla människor verkar supertrevliga! Åh vad jag vill börja jobba!! Idag var det bara orientation med massa information och så vidare. På onsdag har jag mitt första skift! JAAAA! Nice! Men nu är jag svintrött så jag ska sova! Berättar mer detaljer imorgon!

Godnatt!


NERVÖS x 2

Jag är supeeeeeeer nervös! Men nu borde jag sova! Så, god natt och sov så gott. Uppdaterar förmodligen imorgon med detaljer kring dagen så ni får veta vad som sker.

Puss


it may be over for now but i am sure i’ll see you again

hej på er där hemma! det är söndag den 6 maj, som jag har längtat. kan knappt förklara det. som jag längtat! åh. 6 maj. imorgon. imorgon börjar jag min industry placement på grand hyatt melbourne. jag är superglad, supernervös, superexcalterad, superrädd, superspänd, superlycklig. jag är väldigt mycket just nu men jag vet att allt kommer bli bra och mer där till så fort jag börjar. men ändå. jag är nervös för imorgon. imorgon börjar dagen vid 8.15 med en dag av orientation av grand hyatt. sedan så jobbar jag på onsdag. börjar klockan 9 och så ska jag få mer utbildning inom vissa områden och så. Kate (HR manager) ringde igår kväll och välkommnade mig till teamet, samt gav lite intstruktioner. känns väldigt kul måste jag säga. så nu hoppas jag bara på att få jobba jättemycket och köra på. jag vill ju minst jobba 30h/veckan men vi får se var jag landar. förhoppningsvis blir det mer. skulle vara jättekul om jag får chansen att jobba under bröllopen under helgerna då de är fullbokade med bröllop till slutet av året (2012) och det är varje helg, fredag, lördag, söndag. det skulle verkligen vara underbart även om det är hårt jobb.

annars händer inte så mycket. jag är lycklig över att mitt hår har kommit tillbaka till sitt rätta jag. kvaliteten och allt. det är inte alls lika frissigt osv längre som det har varit ända sedan jag kom till australien i september 2011. det var frissigt då men så fort jag kom hem över jul och duschade så var mitt hår som vanligt och sedan när jag kom tilbaka efter jul igen så började det igen.. men nu så! nu kan jag borsta det utan problem. skönt!


helgen har varit lugn. han jag bor hos/med var inte hemma (som vanligt) så jag har haft lägenheten för mig själv. så kom han hem nu vid typ halv ett och jag stod och fixade hår osv för att ge mig av till biblioteket och det är där jag befinner mig just nu. skönt att byta miljö lite. åh, imorgon, jag är så nervös men det kommer säkert bli jättekul! jag vill bara börja! jobba massor och vara upptagen.
annars så sitter jag just nu och har skrivit upp allt jag är skyldig mamma och pappa (förlåt, men TACK för att ni finns där) får lite lätt ångest. men det ska nog gå. sedan också saker som jag måste göra nu i veckan och senare framöver. Allt löser sig, det vet jag. så småningom. men jaa. tjejen som bygger upp problem innan de kommer och som vaknar mitt i natten över saker som hon tror inte kommer lösa sig.
jag måste sluta att oroa mig för allt kommer ju lösa sig.
så mycket hade jag att göra en lördag - men jag klagar inte för nu kommer jag förhoppningsvis bli väldigt upptagen
utmed St Kilda Road påväg till Shobhna
museum of art tror jag.. men jag vet inte
den här bilden får avsluta inlägget.
hoppas ni njuter av bilderna som läggs upp. dock kan det verkligen inte beskriva hur bra det är i melbourne MEN det är en underbar stad. jag älskar den här staden.
ta hand om er så hörs vi snart igen. kanske imorgon. kommer nog göra ett inlägg från mobilen men sen kommer det säkert inlägg på tisdag då jag är ledig men onsdag jobbar jag så vi får se. jag är sjuk nervös och excalterad på samma gång och återigen TACK till mamma och pappa, utan er vet jag inte riktigt vad jag skulle göra. <3

rainy saturday

heeeej på er! just nu sitter jag på biblioteket (igen) och tar det lite lugnt en lördagseftermiddag som denna. måste gå förbi affären påvägen hem och handla nödvändiga saker. sen vet jag inte. får se vad som händer resten utav denna lördag. jag ska nog kolla på film ikväll och kanske ut på en kvälls pw. vi får se.
i natt var det ingen som kom hem när jag sov och inte heller någon som kom och knackade på dörren mitt i natten. det resulterade i en mycket god sömn och jag vaknade vid 9. sedan blev det en morgonjogg runt strömmen. sjukt trött dock så det gick sådär. har även hunnit med att tvätta. har varit förbi gamla lägenheten och hämtat post och viktiga papper. och där, mitt på bordet låg ett vykort från carro! åh vad lycklig jag blev! och hon har tydligen gått och blivit kulturell under tiden hon var i rom. där ser man. då kanske vi ska gå på något museum när jag kommer hem? hahah
Annars? nu är det bara imorgon och sedan börjar jag jobba. sjuk nervös! men det måste gå helt enkelt. vet inte vad jag ska laga för något idag men mat måste jag ju ha dock. så det blir att släng ihop något mumsigt. jag hade något i tanken som jag skulle skriva men jag glömde helt bort det ju.. åh! irriterande. jo! igår hade susn och jag filmmys igen, och även några avsnitt av SATC hanns med. innan hon kom till mig så var jag hos shob och fick både lunch och nybakade kakor. mycket mysig fredag.
men nu känner jag hur tröttheten slår till litegranna så jag borde gå förbi affären nu och sedan hem och laga mat. klockan är ju trots allt 4pm.
Ta hand om er så hörs vi. Puss

lördag förmiddag

Hej på er! Jag har precis avslutat frukosten här hemma i soffan framför dokumentären om Steve Jobs, väldigt intressant. Den är inte slut än men jag tänkte pausa för att ta en dusch efter en sjukt seg morgonjogg runt yarra river river. Sjukt trötta ben slutade i en skitdålig löprunda men jag kom ju iallafall ut.

Idag måste jag uträtta endel ärenden och sen får vi se. Tvätta, handla, biblioteket osv. Kul lördag.. Haha men på måndag börjar jag jobba och nu är jag N-E-R-V-Ö-S!!! Men vi får se hur det går. Kom på att jag kanske borde tagit RSA här, i och med att jag är i en ny stat och måste ha ett gällande certifikat om servering av alkohol osv.. Men shob sa att hon skulle göra det genom jobbet så jag tänkte att jag kunde vänta tills jag börjar och fråga dem!

Men, nu ska jag kolla vidare en stund och sen duscha. Postar nog ett nytt inlägg senare under dagen!

Puss


one heart - a million voices

heeeej! hur mår ni? själv mår jag bara bra. nu är det fredag och det innebär, lördag, söndag och sen är det JOBB! japp, ni läste rätt. sjukt kul! nu kör vi va? just nu sitter jag på bilbioteket och tänkte göra ett blogginlägg, kanske kommer fler under dagen, vem vet? dock kan jag inte lägga upp mer än en bild per inlägg från mobilen, jag vet inte varför men så är det, så det blir nog inte mycket bilder.

igår var jag hos frisöeren och satt där i mer än tre timmar, men min färg håller på att komma tillbaka, just nu är brunt men det kommer så småningom, jag är väldigt nöjd iallafall och frisören var riktigt bra. hon var tvungen att göra en avfärgning först och sedan lägga i ny färg för att tona till det rätt och så. Men väldigt professional osv så det kändes verkligen jättebra.
idag har jag inte gjort jättemycket, jag vaknade vid 9 och tog en pw på 50 min och jag hann med milen. yes! samt styrketräning med kroppsvikt, mycket roligare än gymmet. dock något jag skulle tycka var väldigt roligt är boxning men det kräver ett schema med fasta tider osv vilket jag inte har så det får vänta. boxningsdrömmen kan fortfarande uppfyllas senare i livet, jag är bara 19 än så länge. herregud, jag bli 20 om ca 1,5 månad. hjälp! gammal...
Idag, eller nu, tänkte jag gå till Shobhna och hänga där, kanske kolla på någon film och bara vara. Sen hem ikväll och mysa framför någon bra film, får se om Shob hänger på. hon har inte ens sett min lägenhet än.. så jag hoppas. Antar att jag har lägenheten för mig själv i helgen också vilket är väldigt skönt. Imorgon måste jag förbi gamla lägenheten och hämta lite dokument som jag behöver och kolla om jag fått någon post dit.
Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder så ni får något att titta på med. PUSS
morgon pw i ett regnigt melbourne.. (en bild från i onsdags)
utsikten in mot innerstan av melbourne (en bild från i onsdags)
bubbelbad efter en regnig pw (en bild från i onsdags)
kvällshäng med Susn på hennes jobb, Hilton on the Park i Executive Lounge, gratis mat och gratis vin! bra onsdagskväll!
mitt hår! äntligen är det uppvisningsbart! (bild från i torsdags)
Ta hand om er nu så hörs vi!  PUSS

lazy day

Hej! Idag har det inte hänt så jättemycket. Vaknade i morse och gick på den dagliga pw:n på milen samt styrka med kroppsvikten. Tillbaka hem i värmen efter den regniga morgonen. Lagade frukost och fyllde sedan upp ett bad! Sjukt skönt. Sedan har jag verkligen bara legat stilla och inte gjort så mycket. Lagat mat osv. Får njuta av mina sista lediga dagar nu. Imorgon ska jag till frisören!

Susn ringde precis med nyheter om att hennes resa till USA blev framflyttad en vecka! Det är helt sjukt haha! Tour managern från Chris Browns konsert har bjudit över henne! SJUKT! Så frågade hon om jag ville komma förbi hennes jobb när hon slutat och äta lite med henne och så! Så, jag ska träffa Susn ikväll.

Men just nu kollar jag på film. Ska nog ut på en löprunda senare! Hoppas att allt är bra hemma.

Puss


bra dag

Hej på er!

Dagen har varit bra. Det är bara 5 dagar kvar nu! Jag är supertaggad men också jättenervös för att börja jobba. Men jag tror att det kommer gå bra. Jättebra faktiskt.

Just nu sitter jag i soffan och tittar på te voice australia! Sjukt nice. Igår var susn här och gjorde mig sällskap framför the voice men ikväll tittar jag själv! Ite helt fel det heller. Justdet, på torsdag morgon vid 9 har jag klipp och färg tid. ÄNTLIGEN! Mitt hår har aldrig varit värre, hoppas att denna frisör är minst lika bra som min riktigt frisör hemma i Norrköping. Dock kan nog det vara svårt att leva upp till. Men jag hoppas. Och reminder till mig själv: färga ALDRIG håret själv igen!

Ha en härlig första maj där hemma! PUSS


maj - may

sköna maj välkommen till vår bygd igen..


ja, tänk om det skulle vara vår här istället för höst - det skulle vara något. men just nu så går det mot höst här i melbourne och hemma i sverige får ni njuta av vår, studenter och sommar. men å andra sidan har ju jag haft vår, sommar, vår, sommar och nu sen sommar sedan april förra året så jag borde väl inte klaga ändå. jag sitter här på bilbioteket för tillfället och söker på passande låtar till att fira valborg och 1 maj. tänk så fort det går. kan knappt förstå hur fort det har gått. om någon sa till mig för ett år sedan att om ett år sitter du i melbourne och ska börja jobba om 5 dagar och ditt liv kommer vara väldigt bra jämfört med många andras och trots att din familj finns flera hav ifrån dig så kommer du klara dig bättre än du tror. ja, då har jag nog inte trott på det. men visst. här sitter jag nu. minns dagarna i musikklasserna som det var igår, fast att det var 4 år sedan. minns förra året som det var igår, förberedelser för bal, student och alla sista inlämningsuppgifter. men nu sitter jag här - flera hav hemifrån och vet att den tiden jag har kvar när jag kommer hem om 6,5 månader är precis lika mycket som jag då gjort, 1 år och 3 månader. tänk vad fort det kommer gå!
men iallafall. idag så tänkte jag (jag vet inte i vilken fantasi eller dröm jag trodde att det skulle funka) men jag hade ställt klockan på halv sju. hahahah, när jag hörde något lååååååångt borta i min extremt sköna sömn och stora säng tänkte jag bara att "nae, jag har ju faktiskt inget som jag måste upp till så varför ska jag upp nu?" så jag ställde om klockan till 9 och somnade om. väl klockan nio var det bara att gå upp. ut på en pw på 10 km runt yarra river. känner att jag har lite motivation nu iallafall. dock ingen motivation inne på gymmet så det får vänta. tänker inte pressa fram något som inte finns där ännu. jag tror det kommer men först vill jag jobba och tjäna pengar så jag vet att jag har råd med ett gymkort, annars kör jag på ute. det är skönt med frisk luft och jag kan göra väldigt mycket ute med.
här får ni lite bilder från morgonens promenad.

PUSS

RSS 2.0