önskningar

hej på er där hemma!
så jag tänkte bara skriva lite önskningar till er där hemma:
OnePiece (mamma ska redan skicka)
Två kjolar (mamma ska redan skicka)
EXTRA TUGGUMMI!!! (är i stort behov av det)
Tandkrämen Colgate blue gel (som vi har hemma som jag inte klarar mig utan. går typ två normala tuber på 3 månader om man är två.)
TACK!!! PUSS

so, don’t go away, say what you say.

hej på er där hemma i sverige! det är väldigt länge sedan jag skrev här. tror minsann det var första lördagen här som jag skrev och nu är vi redan i skolvecka 5. på måndag börjar vecka 6 och det är 6 veckor kvar tills den här terminen är över. det ska bli väldigt skönt kan jag säga er. just för tillfället är jag trött på allt här och vill bara vara klar samt sluta tänka. jag har många uppgifter att slutföra och som vanligt är förtroendet för mig själv inte högt.

annars, just nu är det väldigt lugnt på skolan. en lördag eftermiddag då många har farit till sydney av olika anledningar eller ligger vid poolen på skolan. jag själv sitter utanför cookie´s café ute på courtyard och njuter av att det för en gångs skull inte regnar och varma vindar fläktar i den 20 gradiga luften.
nu är det inte jättelångt kvar tills jag åker till melbourne och bara jobbar helatiden. det ska bli riktigt, riktigt skönt kan jag säga er. verkligen. inte behöva tänka på inlämningsuppgifter och så vidare.
igår, fredag kom ett pakit till mig också. från mamma och pappa. snacka om att jag blev otroligt glad. väldigt glad. jag visste vad som låg i men ändå blev jag superglad. i tisdags, sverige tid (alla hjärtans dag), onsdag för mig kom ett kuvert till mig och jag tycktes mig känna igen handstilen på kuvertet. jag vändet och ser vem avsändare är och självklart var det min kära syster. snacka om att jag fått min abstinens från hemmakänslan stillad lite den här veckan. TACK, ni betyder allt. Som sagt, vill ni skicka saker eller brev så finns jag på adressen som jag skrev i ett tidigare inlägg.
nu måste jag dock fortsätta med mitt plugg här så att det blir några bra betyg denna termin med. hoppas jag verkligen iallafall. puss och kram

RSS 2.0